TRABZON / ARSİN - Yeşilyalı İbni Sina İlkokulu

Mrt

Okulumuzda Deprem Haftası Etkinlikleri ve Deprem Tatbikatı Yapıldı.

Mrt

Öğrencilerin Topları Bahçe Dışına Çıkmasın Diye Çitleri Yükselttik....Okulumuzdan Diğer Bazı Çalışmalar.....

Anasınıfımızın Zeminini Yeniledik.

Mrt

Okulumuzun Lavabolarına Öğrencilerimizin Temizliği İçin Kağıt Taktırdık.

Mrt

Okulumuzda Sivil Savunma Haftası Etkinlikleri ve Sivil Savunma Tatbikatı Yapıldı.

Şbt

Okulumuzun Voleybol Sahasının Ardından Basketbol Sahasını da Tamamlayıp Öğrencilerimizin Hizmetine Sunduk.

Karnelerimizi Aldık. Tatil Başlasın.

Ara

Okulumuzun Çeşme Alanını Yeniliyoruz.

Ara

Okulumuz Resim Öğretmeni Nilüfer Yıldız okulumuzun duvarlarını güzelleştiriyor.

Ara

Okulumuz Anasınıfı Öğretmenleri Nahide GÜNDOĞDU ve Füsun OCAK 12 - 18 Aralık Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası Etkinlikleri Düzenledi.

Ara

Trabzon Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucu ve uyarıcı maddele ticareti ve kullanımıyla mücadelede etkinliği artırmak amacıyla NarkoMobil İhbar Hattı kurdu.

Ara

Öğrencilerimiz Türkiye Sportif Yetenek Taraması ve Değerlendirme Projesine Katıldı

Okulumuzda Masa Tenisi Turnuvası Yapıldı

Ara

Anasınıfı Öğrencilerimiz Çıplak Gözle Göremediğimiz Mikropların Bizi Nasıl Hasta Ettiğini ve Sağlığımızı Bozduğunu Mikroskopla İnceledi.

Ara

Anasınıfı Öğretmeni Nahide Gündoğdu Yaptığı Sınıf İçi Etkinlikle Öğrencilerimiz Eğlenirken Öğrendi, Öğrenirken Eğlendi.