TRABZON / ARSİN - Yeşilyalı İbni Sina İlkokulu

Ara

İnsan Hakları ve Demokrasi Haftasını öğrenciler tarafından hazırlanan programla kutladık. Son günlerde yaşadığımız olaylar bize insan hakkının ne kadar kutsal ve vazgeçilmez olduğunu öğretti. Hakkımızı çiğnetmeden, haksızlık etmeden insanca bir yaşamı talep ediyoruz. Bun düşüncenin önemi ve amacı vurgulandı.

Kas

Okulumuz Anasınıfı D sınıfı Trabzon Belediyesi Tünel Akvaryumu gezdiler. Güzel bir gün geçirip deniz hayvanlarını canlı canlı görme imkanını yakaladılar. Büşra BULUT öğretmenimize ve anasınıfı stajyerlerimize teşekkür ediyoruz.

Kas

Anasınıfı öğrencilerimiz güne tiyatroyla başladılar. Amatör tiyatro grubunun sergilediği ''Bay Hastalık'' oyunuyla eğlenen ve mutlu olan çocuklarımızın neşesi bizleri de mutlu etti.

Kas

Öğretmenler gününde birlik ve beraberliğimizi aynı sofranın etrafında perçinledik. Tayini çıkarak aramızdan ayrılan Harun KÜÇÜKBAYRAK'a plaket ve hediyesi Okul Müdürü Ali SARI tarafından verildi. Öğretmenimize yeni görev yerinde başarılar diliyoruz.

Kas

Öğretmenler günü programı okulumuzda gerçekleştirildi. Bu günde bizleri unutmayan okul aile birliği üyelerimize, sınıf annelerimize, her daim birlikte olduğumuz öğrencilerimize, Bizleri ziyaret edip yanımızda olanİbrahim Küçük, Sedat Özbakır  ve Selim Fidana teşekkür ederiz.

Kas

Aile Eğitimi seminerlerimiz kapsamında Rehberlik servisimizce hzırlanan Mahremiyet ve İstismar konulu seminer Rehber öğretmenimiz Sevgi Özgenç tarafından velilerimize verilmiştir. Katılan velilerimize teşekkür ediyoruz.

Kas

Cumhuriyetimizin banisi Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü okulumuzda düzenlenen programda özlem ve minnetle andık. Ona olan sevgimizi şiirlerle dile getirdik. Programı hazırlayan öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Kas

İlçe MilliEğitim Müdürümüz Yavuz ÜSTÜNDAĞ okulumuzu ziyaret ettiler. Fuat Sezgin Kitap okuma yrışmasıyla ilgili 8. sınıf öğrencilerini bilgilendiren Müdürümüz çeşitli sınıflarda derse katılarak  öğrencilerimizle bir araya geldiler.Ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyoruz.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılında 100 okulda trafik eğitimi projesi kapsamında İl jandarma Komutanlığı personeli tarafından  Mobil Trafik Eğitim aracıyla okulumuz anasınıfı ve 1. sınıf öğrencilerine Trafik eğitimi verilmiştir.

Kas

Cumhuriyetin 100. yılını büyük bir coşkuyla kutladık. Okunan şiirler ve yapılan temsillerin ardından programımız Yeşilyalı Mahallemizde yaptığımız Cumhuriyet yürüyüşüyle sona erdi. Nice 100 yıllara nice 1000 yıllara...

Kas

Yeşilyalı ibni Sina lk ve Ortaokulu olarak İlköğretim haftasını kutladık. Atatürk anıtına çelen konulmasıyla başlayan programımız okunan şiirler ve etkinliklerle devametti. Programı hazırlayan Neslihan İskender Öğretmenimize teşekkür ediyoruz.

Haz

Okulumuz ingilizce ögretmeni Merve Kurt "Math Mouse" isimli etwinning projesinde 4/B sınıfı öğrencileriyle yer almıştır.Projede Türkiye ve yabancı ülkeden öğretmen ve öğrencilerle ortak etkinliklerde yer almak ögrencilerimiz için güzel bir deneyim olmuştur.Proje kapsamında yaptıkları etkinliklerden örnekleri panoda sergilemislerdir.

Okulumuzda, 2 Ekim 2019, Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın, Etkinliği Yapıldı.

Okulumuzda Aşure Günü Etkinliği Düzenledik.

Okulumuzun Tabelalarını Yeniledik.